Mjesto – klinička bolnica – specijalistička bolnica

0
Rate this post

Zatražite radiografsku dokumentaciju Mjesto: Sprat -2 (minus dva), Blok DU skladu s postupcima zaštite privatnosti, hospitalizirani pacijent, s pristupom Hitnoj pomoći ili osobi koju delegira specijalistička bolnica, a koja je napravila radiograme, može zatražiti kopiju izravno na šalterima radiološke stanice klinička bolnica.

KUP-a, otvorenima od 9 do 12:30. i od 13:30 do 15 za trenutno povlačenje radiografskog pregleda (vrijeme čekanja oko 10/15 minuta za snimanje na CD-u).Za sve radiografske pretrage obavljene prije srpnja 2011., potrebno je unaprijed podnijeti pismeni zahtjev na šalterima radiologije

Izazivajući – Zdravlje

CUP-a od ponedjeljka do petka od 8:30 do 16:00. Moguće je da se povuče dokumentaciju nakon tri dana od zahtjeva specijalistička bolnica I Zdravlje od plaćanja iz relativne depozita. Za prikupljanje dokumentacije vrijeme klinička bolnica je od ponedjeljka do petka od 9 do 12.30 i od 13.30 do 15. Prihvaćanje Kuće

 – Zahtjev za Zdravlje  obrazac priznanju Kat -1

Blok D (ulaz CUP / Zdravlje  Ambulanta)Otvoreno od ponedjeljka do petka od 7.30 do 12.30 i od 13.30 do 16.30, na zahtjev izdaje potvrde o hospitalizaciji.  Bilijarna atrezija je rijetka obliterativna upalna bolest nepoznatog porijekla koja na promjenjiv način utječe na bilijarni intra i ekstrahepatični trakt novorođenčeta,

Izazivajući - ZdravljeIzazivajući kolestatsku žuticu Zdravlje .Ako se ne liječi kirurški, slika brzo razvija prema bilijarne ciroze, uz naravno ka izlazu u roku od dvije godine života zbog jetre i stanični insuficijencije i portalne hipertenzije.Prvi opis od bolesti je objavljen 1891. godine u Edinburgh Medical Journal.

Godine 1914. Holmes je pregledao prvih 120 slučajeva i prvi uveo koncept „kirurški ispravljivog“ ili „kirurški nekorigiranog“ i stoga je Zdravlje neizbježno suđeno da dovede pacijenta u smrt klinička bolnica. Zbog posljednjeg oblika, koji pogađa više od

90% oboljele djece, bilijarna atrezija je dugo desetljeće ostala jedno od najtužnijih poglavlja kirurgije.Zapravo nije stiglo do 1955., kada je profesor Morio Kasai osmislio svoju kiruršku tehniku ​​oblika koji su se do sada smatrali

“hirurški nekorjenjivim” dajući ovoj tehnici ime portoenteroanastomosi, poznato i kao Kasaijeva intervencija, intervencija koja će se promijeniti prirodna povijest ove djece.1974. godine profesor kliničke kirurgije klinička bolnica.

Guido Hunt, tada mladi primarni dječji parma, napravio je svoje prvo putovanje u Japan, gdje je, pod vodstvom profesora Kasaija, izveo svoje prve intervencije portoenteroanastomosi.Upravo je profesor Caccia prvi put izveo operaciju Kasai u Italiji

Otvorio prvi talijanski centar za dječju hepatijsko-bilijarnu kirurgiju u Bresciji 1978. godine. Od tada, ova složena kirurška tehnika postala je i prva metoda liječenja bilijarne atrezije u našoj zemlji.Od 1978. do 2015. godine, preko

Pedijatrijskoj – Kbsm specijalistička bolnica

1027 djece s Kbsm hepato-bilijarnim bolestima operirano je i praćeno na Pedijatrijskoj kirurškoj klinici Brescia, koju sada vodi profesor Daniele Alberti, od čega 346 s bilijarnom atrezijom. Posebno, među posljednjim pacijentima, značajan broj živi više od 20 godina nakon intervencije Kasai s njihovom rodnom jetrom, a prvi operirani pacijenti dostižu 40 godina ..

.Ova važna serija, Kbsm  treća u Europi nakon francuske u Parizu i engleske u Londonu, znači da je iskustvo i znanje, stečeno tijekom godina, na Pedijatrijskoj kirurškoj klinici Brescia, sve više raslo, stvarajući tako pravu školu pedijatrijske kirurške hepatologije u kontinuiranom širenju.

Pedijatrijskoj - Kbsm specijalistička bolnicaNa žalost, unatoč na Kbsm početni uspjeh, u mnogim od tih djece konačni učinak Kasai intervencije samo usporiti napredovanje bolesti prema bilijarne ciroze. Iz tog razloga, zahvaljujući nasađivanju transplantacije jetre, prognoza ove ozbiljne malformacije bitno se promijenila u posljednjih dvadeset godina:

Transplantacija jetre zapravo Kbsm  je dala život gotovo svojoj djeci koja su nakon intervencije Kasai nisu oporavili i / ili održavali dobro funkcioniranje jetre i za koje je atrezija bilijarnog trakta glavna specijalistička bolnica indikacija.To je razlog zašto postaje sve imperativnija potraga za uzrocima i mehanizmima koji vode do bilijarne atrezije i o kojima se do danas još uvijek vrlo malo zna.

Samo na taj način bit će moguće Kbsm razviti učinkovite medicinske terapije, koje će omogućiti da se s vremenom zadrže pozitivni učinci dobiveni tradicionalnom kirurgijom i smanje potreba za tim pacijentima da pribjegavaju transplantaciji jetre.

Velika – specijalistička klinika – medicinska ustanova

Velika zasluga što su pioniri ove uzbudljive ljudskih i znanstvenih iskustava ide na prof Guido Caccia i njegovih  specijalistička klinika  prvih suradnika, posebno profesora Antonio Dessanti i George Ekema, a mi smo povjerili zadatak nastavka i povećanja veliko naslijeđe da oni isporučili su nas.

 Učinkovitost i sigurnost  specijalistička klinika  zdravstvenog sustava izazov je s kojim se sada treba suočiti, smatrajući sigurnost pacijenata primarnom imovinom.

To je moguće analizom specijalistička klinika kritičnih pitanja koja se javljaju u skrbi o pacijentima, raspravom i poboljšanjem kliničke prakse kroz razumijevanje latentnih i aktivnih pogrešaka koje stoje iza štetnog događaja. Sve to podrazumijeva u duboku kulturnu promjenu, koja prolazi od sudjelovanja operatera u prvoj liniji, ali koji uključuje sve aktere sustava: specijalistička bolnica.

Upravljanje tvrtkama i samih građana.  medicinska ustanova Sigurnost od pacijenta i mogućnost pogreške Pitanje sigurnosti pacijenta je od velike važnosti za sve zdravstvene djelatnike, uglavnom nakon objavljivanja izvješća Instituta za medicinu „

Velika - specijalistička klinika - medicinska ustanovaGriješiti je ljudski” za ljudske, društvene medicinska ustanova , gospodarske, etičke i emotivne implikacije da je tema predstavlja. Možemo, dakle, tvrditi da Hipokratove govoreći: „Primum non Nocere klinička bolnica” tumači nove kulture koja se okreće pogreške kao izvor učenja, također gledajući uzroka sustava koji određuju kvarova, zbog prirodnog mogućnost pogreške, urođen ljudski faktor.

Definicija – kliničko liječenje klinička bolnica

kliničkog rizika: vjerojatnost da pacijent postane žrtva štetnog događaja.Definicija nuspojava: šteta ili neugoda zbog (barem djelomično) kliničko liječenje  na medicinski tretman koji uzrokuje jedan produžetak bolničkog liječenja / ili pogoršanje zdravstvenog stanja / ili smrt.

Definicija skorašnjeg kliničko liječenje  propusta klinička bolnica: izbjegnuta nesreća zbog pravovremene intervencije čovjeka.Definicija upravljanja rizikom: je klinički aktivnosti usmjerene na smanjivanje na klinički rizik; ova se aktivnost sastoji od identifikacije i procjene rizika.

Uprava za kliničku rizika u društvu kliničko liječenje  Područje za upravljanje kliničkim rizikom Društva, pomno slijedeći smjernice regije, klinička bolnica djeluje na način da sadrži klinički rizik, promovirajući unutar samog poduzeća niz projekata i dobrih praksi, usmjerenih na povećanje kvaliteta profesionalnih usluga u zdravstvenom sektoru.

Jedini i krajnji cilj je obuzdavanje kliničkog rizika. Skup različitih postupaka započinje najprije eksperimentalnom fazom, a zatim nakon pažljive procjene i analize rezultata oni se standardiziraju u različitim protokolima specijalistička bolnica, pomažući u zaštiti pacijenta tijekom njegova boravka u medicinska ustanova bolnici.

Područje upravljanja kliničkim rizikom promiče skup postupaka koji će zajedno s „ kliničkim upravljanjem“ promovirati izvrsnost u zdravstvenom sektoru medicinska ustanova , što je željeni cilj svake zdravstvene kompanije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime