E-Energy – iskustva – cijena – ljekarna – Hrvatska – gdje kupiti – forum

0
Rate this post

Nisam ovdje da vam ponudim univerzalne detalje. Ja forum samo definiram svoja iskustva i subjektivne osjećaje. Želio bih napomenuti da on nije električar, stručnjak za rasvjetu ili dizajner koji ispituje proizvode na temelju postoje li nuspojave? tehnoloških parametara. Ipak, imam praktično iskustvo kao osoba koja voli svjetlost, koja je na primjer briljantna u stanu, koja ne namjerava preplatiti (ni struju ni izvor svjetla), a također iskustva koja ne voli pretvarati izgorjele žarulje .

Godinu dana ranije, kada sam se pitala kako najbolje rasporediti svjetla u kući, tražila sam unose koji bi mi definitivno pomogli. Baš kao što ga nisam našao. Stoga mi je ovaj članak vodič godinu dana ranije. Ako ćete nakon E-Energy čitanja definitivno osjetiti da razumijete više LED svjetala (i mnogo više), to će cijena definitivno značiti da sam uspio.

A ako u ovom članku nešto nedostaje, onda odlučno pitajte u Funkciji zamjene svjetla Notes Prije nego što najvjerojatnije opišem svoje presude i iskustva, moram navesti standardne razloge zašto sam odlučio eksperimentirati s E-Energy LED rasvjetom: čak i kako je točno kako je stan ili stan. U vezi s vađenjem tradicionalnih žarulja s izvorom volframa velike snage (100 W, 75 W), tražio sam jeftiniju ljekarna zamjenu.

E-Energy – recenzije – iskustva – upotreba – forum

Isto se odnosi i na tipične stropne halogene. Nisam recenzije razmišljao o mjestu / dekorativnoj rasvjeti. Zanimali su me samo opći izvori svjetlosti. Stoga ne definiram svjetlosne pruge i slično. Usredotočujem se na narudžba zamjenjiva svjetla, odnosno na sve što se može odvrnuti ili pričvrstiti. Htio bih smanjiti troškove električne forum energije, ali svakako ne plaćajući previše za izvore svjetlosti.

Što se tiče LED dioda koje su zamijenile stropne poklopce – morale su se uklopiti u zajednički okvir (vrlo iste dimenzije kao i halogena žarulja GU10 veličine 5 centimetara). Možda su vaši zahtjevi drugačiji. Možda LED samo treba biti forum E-Energy iskustva dodatak žarulji sa žarnom niti, halogenom ili fluorescentnom komentari rasvjetom. U ovoj situaciji također pročitajte ovaj kratki članak, ali uklonite pojedinosti koje vam dajem i izvucite upotreba svoja osobna najnovija razmišljanja.

E-Energy - recenzije - iskustva - upotreba - forumSkupi pregledi LED svjetiljki Prije transformacije rasvjete u kući, isprobao iskustva sam različite vrste svjetala. Emotivno nisam mogao prihvatiti usamljeni izvor svjetlosti koji bi vas vratio na 50 PLN / jedinici, ali dodatno sam kupio LED recenzije E-Energy upotreba žarulju. Početna važna greška koju sam napravio bila je hvatanje oglašavanja velikih marki pod svjetlima, naime Osrama i Philipsa. Realnost je takva da, iako je proizvođač ogroman i fokusira se na proizvodnju žarulja, žarulja, ali i halogena, možda nema što reći o LED rasvjeti.

E-Energy -u ljekarna – u dm – na Amazon – web mjestu proizvođača? – gdje kupiti

Prije godinu dana većina renomiranih proizvođača usredotočila se na opskrbu LED diodama koje u najboljem slučaju funkcioniraju kao atraktivna svjetla i također ne mogu zamijeniti primarno osvjetljenje. Njihovi ekvivalenti LED E-Energy stropnih halogenih svjetala opremljeni su jednom ili tri ili 4 diode, koje pružaju gdje kupiti slab i uzak snop svjetlosti (definitivno ću stvoriti mnogo brže).

Istodobno su skupi i vratit će vam se za svaki komad u ljekarna od 10 zlota. Kupio sam takvu LED diodu za 80 PLN. Umjesto toga, rezultat je patetičan – stojeći ispod takve LED diode zaista se osjećam kao da stojim u sjeni. Druga velika E-Energy pogreška bila je preporuka napajanja LED dioda u vatima. Uglavnom sam tražio ekvivalente tradicionalnih halogena postavljenih u svjetiljke u potporni strop, a u dm sve se više koristi u stropnim žaruljama ovog tipa, kao što je prikazano na donjoj slici.

E-Energy -u ljekarna - u dm - na Amazon - web mjestu proizvođača? - gdje kupiti SMD LED – ravne LED diode na radnoj površini Jedina mogućnost na Amazon koja pruža usporedive parametre osvjetljenja kao halogeni / žarulje su višestepene SMD LED diode. U mom slučaju, najbolje LED diode izrađene su od test mnogih SMD 5050 dioda i također SMD 5550 – posebno s moga gledišta optimalna vrijednost za iznajmljivanje. Nakon nekoliko tjedana prikazivanja, odlučio sam kupiti Lumenmax artikle.

E-Energy – Hrvatska – prodaja – kontakt telefon – cijena

To je poljska tvrtka koja u skladu sa svojim jamstvima Hrvatska samostalno projektira izvor svjetlosti, a zatim naručuje njihovu proizvodnju u Kini. Proizvode ove tvrtke zapravo koristim više od godinu dana (od travnja 2012.), pa nitko od njih sastojci zapravo nije prestao raditi i zadovoljan sam s njima. Radi jasnoće: nemam cijena koristi od razvrstavanja proizvoda ove tvrtke. Neću ništa napraviti od toga.

Samo iznosim svoja ugodna iskustva. Sve ekonomske analize prodaja prikazane u ovom radu priložene su Lumenmax LED stavkama. Također treba sastav dodati kako to nisu najjeftiniji artikli. Po mom mišljenju, oni su veliki ustupak između cijena E-Energy kontakt telefon visoke kvalitete i cijene. Još jedna napomena: ne pratim LED tržište. Možda se već pojavilo nekoliko zaslužnih proizvođača. Ja to ne ocjenjujem. Objašnjavam svoje iskustvo iz 2015.

E-Energy - Hrvatska - prodaja - kontakt telefon - cijena Standard 1: veličina emitiranog svjetlosnog snopa, tj. Broj lumena Trenutačno kontakt telefon znate da LED pregledi mogu biti skupi. Na što se vrijedi fokusirati? Danas gledam u velikoj mjeri veličinu grede koju je deklarirao proizvođač, tj. Broj lumena Hrvatska E-Energy prodaja koje prazni LED izvor. Sljedeći, međutim, dolazi prvi problem. Prodavači i proizvođači, blago rečeno, nisu se mogli držati stvarnosti. A kad pogledate Allegro, iskreno ću reći da neki drsko postoje.

E-Energy – proizvođač – sastav – kako koristit – review

Baš kao i broj primijenjenih lumena, oni ovise o trenutku kada LED izvor kontrastira s bezvremenskom žaruljom. Neću ići dalje, jer mi stručnjaci za mudrost i rasvjetu mogu odmah pojesti život, ali zasigurno ću vam pisati review E-Energy sastav o svojim osjećajima, a ne o tehnološkim parametrima: svjetlost koju kako funkcionira emitira žarulja ili halogen raspršena je drugačije nego što jest oslobađaju LED kako koristiti diode. Kako pokazuje.

E-Energy - proizvođač - sastav - kako koristit - review Zapravo, još nisam pronašao LED svjetlo s razumnom cijenom (tj. U sastav usporedbi sa 100 PLN) koje bi okruživalo kućište tradicionalne žarulje. (niz E27), definitivno bi bila zamjena za žarulju od 100 W. S moga gledišta, možete proizvođač E-Energy kako koristiti zanemariti da će vam LED diode od 7W-10W pružiti istu svjetlosnu udobnost kao i tradicionalna žarulja od 100W, bez obzira na broj dioda koje su napunile.

Također je gore nego što se čini na prvi pogled. Bezvremenske review žarulje dale su oko 6-16 lumena za svaki W (žarulje s većom snagom – čak i više). Stoga se na doista pojednostavljen način moglo pretpostaviti da određene ebay vrste žarulja nude određeni broj lumena: žarulja od 120 W = 1.200-1920 lumena 100 W žarulja = 1.000-1600 lumena 75 W žarulja = 750-1200 proizvođač lumena 60

Sažetak

W žarulja = 360-600 lumena Žarulja 40 W = 240-400 lumena Za halogene žarulje izgleda malo drugačije: Halogene 50 W = 700-1000 lumena Halogene 35 W = 490-700 lumena Ako trenutno razlikujete od gore navedenih brojeva, točno cijena u apotekama u hr i u bih ono što naći ćete na LED žaruljama za pakiranje, imat ćete ideju zašto LED dioda koja je trebala zamijeniti “100W žarulju” svijetli toliko “tamno” da biste radije voljeli žarulju od 40W.

Naše neznanje jedu i prodavači i proizvođači. Također predstavljam preporuke Europske unije za odabir zamjene za tradicionalne štedne žarulje. Zamislite ove dizajne kao izrezani list. Nakon godinu dana iskustva moram reći da se slažem iskustva hrvatski forum s njima: ekvivalent žarulje od 100 W mora imati 1300-1530 lumena. Žarulje sukladnosti 75W moraju imati 920-1060 lumena. Podudaranje žarulja od 60 W mora imati 700-810 lumena.